Eén plek voor uw complete cursusadministratie

Het beheer van uw cursussen, leads en inschrijvingen volledig online. Simpel, snel en minder kans op fouten.

Plan eenvoudig cursussen en cursusmomenten

Bespaar tijd en behoud overzicht door al uw cursussen en cursusmomenten eenvoudig te plannen, eventueel met instructeur en locatie. Al uw geplande cursusmomenten zijn zichtbaar in de agenda en indien gewenst op de website.

Volg eenvoudig leads op

Helder overzicht van leads (bijvoorbeeld brochure-aanvragen) en bijbehorende acties. Zo vergeet u nooit meer iemand na te bellen.

Persoonlijke pagina voor docenten

Biedt overzicht voor uw instructeurs met een persoonlijk inlog waarmee instructeurs hun ingeplande cursussen kunnen bekijken.

Eenvoudig cursistenbeheer

Snel cursistinformatie toevoegen, aanpassen en verwijderen in uw administratie. U kunt deze cursistengegevens later weer gebruiken voor marketing doeleinden.

Duidelijk communiceren met cursisten en docenten

Via automatische e-mails, maar ook via de persoonlijke pagina voor cursisten en docenten.

Start nieuwe marketing acties

Gebruik het inzicht in uw cursisten om nieuwe marketing acties op te starten, zoals een e-mail campagne.

Bespaar tijd met facturatie

Door het automatisch aanmaken van facturen bespaart u tijd en vermijdt u fouten. Exporteer facturatie gegevens direct naar boekhoudpakketten zoals Moneybird.

Krijg overzicht

Elke beheerder krijgt een persoonlijk dashboard met aankomende cursussen en openstaande acties.

Sla alle gegevens op met custom fields

Met de custom fields is het aanmaken van extra velden op de verschillende formulieren een koud kunstje. Zo worden alle gegevens die voor uw bedrijf belangrijk zijn altijd op één plek opgeslagen.

Beheer taken

Maak taken aan en koppel deze aan leads, inschrijvingen, klanten, cursisten, docenten en cursussen. Ook is het mogelijk om aan te geven wie verantwoordelijk is om de taak uit te voeren.

Genereer automatisch certificaten

Certificaten kunnen automatisch aangemaakt en verstuurd worden, op basis van voorgedefinieerde templates. Ook kan eenvoudig een export van de gegevens gemaakt worden, zodat met een labelprinter de gewenste pasjes geprint kunnen worden.

Eenvoudig importeren en exporteren van gegevens

Importeer eenvoudig gegevens van klanten en cursisten in de cursistenadministratie. U kunt ook vanaf elk scherm de gegevens naar Excel exporteren.

Voordelen van het integreren van uw cursus administratie software met uw website

NL_cursustemplate

Cursusgegevens uit administratie zijn direct zichtbaar op uw website

Wanneer u cursusgegevens in de cursusadministratie aanpast, worden deze aanpassingen automatisch doorgevoerd op uw website en daarmee ook vindbaar via Google.

NL_bevestigen

Online inschrijven en brochure aanvragen

Informatieaanvragen en online inschrijvingen worden direct in uw cursusadministratie zichtbaar zodat deze meteen opgevolgd kunnen worden.

NL_cursus-1v2

Persoonlijke pagina voor cursisten en docenten

Voorzie uw cursisten van een persoonlijke pagina op uw website met een overzicht van lopende, aangemelde en afgeronde cursussen. Bovendien toont deze pagina een agenda met aankomende lesdata.

Voordelen van het integreren van uw cursus administratie software met uw online leeromgeving

NL_cursusv2

Direct toegang tot de online leeromgeving via de website

Na betaling krijgen cursisten via uw website automatisch toegang tot de online leeromgeving. Ook is direct hun persoonlijke pagina toegankelijk, met alle informatie over de cursus waaraan zij deelnemen.

Geen dubbele administratielast

De cursus- en cursistgegevens uit uw cursusadministratie wordt automatisch gesynchroniseerd met uw online leeromgeving. Hiermee bespaart u tijd en vermijdt u fouten.

Klaar om uw opleidingsbedrijf te vernieuwen?